Ga naar content

Pallets recyclen

Zoekt u oplossingen voor het hergebruiken van pallets? Wij hebben de oplossingen voor u.

Pallet recycling

CekamonSaws is gespecialiseerd in het aanleveren van machines voor het recyclen van pallets. Wanneer u oude pallets wilt hergebruiken, kunt u deze demonteren en repareren. Wij leveren recycling machines voor diverse doeleinden aan palletbedrijven in het hele land.

Sortering

Wilt u de sortering van pallets automatiseren en hiermee tijd en kosten besparen? Kies dan voor onze op maat gemaakte sorteermachines. De machines sorteren verschillende types pallets, zodat u makkelijker aan recycling kunt doen.

Meer over pallets sorteren

Reparatie

Om goed te kunnen recycleren, heb je een machine nodig om te repareren. Ook daar helpt CekamonSaws u graag mee. Onze reparatielijnen zijn de manier om efficiënt en voordelig uw pallets te recyclen

Meer over pallets repareren

Demontage

Wellicht wilt u de minst goede pallets zo efficiënt mogelijk slopen. Wij bieden een geautomatiseerde palletmachine die hierbij helpt. U hoeft niet elke pallet te vernietigen, sommige pallets kunt u wellicht hergebruiken. Alleen de kapotte onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Ook dit is dus een succesvolle manier van pallets recycling.

Meer over pallets demonteren