Ga naar content

Produceren van Pallets

Geschikt voor grote en kleine ruimten
Advies en oplossingen op maat
Meer dan 40 jaar ervaring
Internationale levering en installatie

Pallets produceren

Wilt u snel, efficiënt, arboveilig en in kleine series houten pallets produceren van nieuw schoon hout of van gebruikt hout? 

U heeft een palletbedrijf in Nederland en wilt graag op een voordelige manier zelf europallets of andere pallets maken en fabriceren. Kies dan voor het Expert Palletspijkersjabloon van CekamonSaws. U produceert hiermee op niet-geautomatiseerde wijze 180 tot 250 pallets per dag. Dit kan met nieuw hout, maar u kunt ook hout hergebruiken voor de fabricage.

Voor alle standaard pallets

Het Expert Palletspijkersjabloon is verstelbaar voor alle standaard pallets met 9 klossen of 3-4 balken. Andere afmetingen zijn desgewenst mogelijk. Het sjabloon is geschikt voor zowel twee- als vierweg-pallets. En voor open- en rondomlopend onderdek. De klossen worden pneumatisch geklemd. De pallet wordt pneumatisch uitgeworpen.

Ook in XL-uitvoering

Moet het groter? Geen probleem bij CekamonSaws.

Het Expert Palletspijkersjabloon is namelijk ook leverbaar in XL-uitvoering voor bijvoorbeeld pallets met 12-15 klossen. Wij hebben ervaring met alle maatwerk palletmachines en toepassingen voor de productie van europallets. Op basis van uw specificaties maken we het sjabloon op maat voor uw bedrijf.

Producten voor palletproductie

Dit product is handig voor de fabricage / productie van europallets.

Pallet produceren met de Cekamon Expert