Ga naar content

Pallets sorteren

Pallets sorteren

Wilt u met minder mensen meer pallets sorteren? En daarmee tijd én kosten besparen? Kies dan voor een geautomatiseerde palletmachine van CekamonSaws. Wij ontwikkelen de sorteerlijn en palletstapelaar die u nodig heeft voor uw bedrijf.

Een maatwerk sorteersysteem dus, tegen gunstige kosten per palletplaats. Belangrijk om te weten: de capaciteit die wij opgeven is ook echt de capaciteit die u kunt behalen.

Zoekt u een oplossing voor het sorteren van veel verschillende pallets? Onze Multi Pallet Sorteerlijn is uniek op de markt! Hiermee sorteert u op efficiënte wijze tot liefst 30 verschillende soorten pallets.

Automatische palletsorteerlijn

Het berekenen van het stapelen brengt veel werk met zich mee. Met de automatische systemen en sorting equipment van CekamonSaws wordt het stapelen en sorteren van europallets en houten palletblokken goedkoper doordat:

 • U minder mensen nodig heeft
 • Het werk van uw medewerker lichter is.
 • Uw medewerkers minder kilo’s hoeft te tillen en minder kilometers af hoeft te leggen
 • U ziekteverzuim als gevolg van bijvoorbeeld rugklachten voorkomt.
 • Het sorteren van pallets sneller gaat.

Heel veel voordelen dus, ook voor úw palletbedrijf in Nederland.

   Wat voor sorteerlijn heeft ú precies nodig? 

   Daarover gaan we met u in gesprek. We horen graag meer over uw bedrijf, de werkprocessen en uw specifieke wensen en eisen. En natuurlijk bekijken we de ruimte waar de sorteermachine voor pallets moet komen. Daarna maken we een visueel 3D-ontwerp. U kunt dit ontwerp van alle kanten bekijken. U krijgt dus een goede, realistische indruk van de voorgestelde sorteeroplossing.

   Heeft u weinig ruimte?

   Ook dan komen we vrijwel altijd tot een passende oplossing. We hebben sorteeroplossingen op maat voor het sorteren van 200 tot 400 pallets per uur. En voor zowel mono-stromen (één soort) als mixed pallets.

   Wilt u na het sorteren pallets repareren?
   Dat kan. Kies dan voor een aaneengeschakelde automatische sorteer- en reparatielijn.

   Uniek: de Multi Pallet Sorteerlijn (MPSL)

   Sorteert u binnen uw bedrijf veel verschillende pallets?
   Dat is al gauw tijdrovend en onrendabel.

   CekamonSaws herkende dit probleem en ontwikkelde de Multi Pallet Sorteerlijn (MPSL). Dit is de enige flexibele sorteerlijn die alle soorten en maten pallets voor u stapelt en registreert. Alle standaard pallets worden automatisch gestapeld, tot wel dertig soorten! Dit scheelt veel heen-en-weer lopen met 10 tot 30 kilo zware pallets. Bovendien voorkomt u hiermee onnodig heftruckverkeer. Eventuele kapotte pallets kunt u direct repareren.

   Nieuwsgierig naar de werking? Bekijk het filmpje:

   Cekamon MPSL

   MPSR sorteerlijn

   Pallets sorteren en registreren. De installatie van de MPSR Sorteerlijn is zeer flexibel inzetbaar, zodat ook gerepareerde pallets eenvoudig weer aan de sortering toegevoegd kunnen worden. Ook wanneer er enkel kapotte pallets gerepareerd worden kunnen die gerepareerde met behulp van de robot gestapeld worden. Het zgn ontnestelen van pallets is ook heel gemakkelijk en zeer ‘fluister’-stil uit te voeren. Dit systeem is verder ook uit te breiden naar bijvoorbeeld 2 x 6 palletplaatsen.

   Nieuwsgierig naar de werking? Bekijk het filmpje:

   Multi Pallet Sorteer Robot impressie
   Cekamon MPSR sorteerlijn
   Sorteren euro pallets

   Onze producten:

   Op de betreffende pagina's lees je meer over de palletkantelaar, palletstapelaar, sorteerplatform en sorteerlijnen.