Ga naar content

Advies & ontwerp

Advies / ontwerp

Wilt u het sorteren en/of repareren van pallets automatiseren?
Dat is beslist de moeite waard. Maar dan alleen als de oplossing ook echt past bij uw situatie en uw vraag.

CekamonSaws is specialist in palletsorteerlijnen op maat. Wat de vraag ook is, en in welke ruimte de lijn ook moet komen..

Inventarisatie

Stap 1 is een zorgvuldige inventarisatie bij u op locatie.
-Wat zijn de werkprocessen?
-Welke uitdagingen heeft u?
-Welke handelingen wilt u graag laten automatiseren?

Maar vooral ook:
Welke prestaties moet de sorteer- en/of reparatielijn concreet leveren?

We bekijken graag samen met u de ruimte waar uw installatie moet komen. En specifieke aandachtspunten, Die nemen we gewoon mee

3D-ontwerp

Op basis van de informatie uit stap 1 maken we een visueel 3D-ontwerp van uw toekomstige installatie.  Met dit 3D ontwerp kunnen we u laten zien hoe het proces van uw nieuwe installatie gaat verlopen. Mochten er knelpunten ontstaan, dan worden die hier zichtbaar en zo mogelijk opgelost.

In deze fase gaan we door totdat u tevreden bent en er alle vertrouwen in heeft. Na uw akkoord nemen we de order in productiee.

Ook oplossingen voor kleine ruimtes

Misschien denkt u dat uw ruimte niet optimaal is voor een installatie. Geen probleem voor CekamonSaws.

Onze systemen zijn qua opstelling zo flexibel dat we vrijwel altijd een passende oplossing vinden. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een sorteerlijn, een reparatielijn of een gecombineerde sorteer- en reparatielijn. Zelfs losse oplossingen of een robot zijn mogelijk een uitkomst, juist daarom kiezen veel opdrachtgevers voor ons.

Tot slot vertellen we u precies welke output u kunt behalen met de aangeboden oplossing. Het zijn de eerlijke cijfers. U kunt er dus van uitgaan dat de installatie doet wat wij beloven.