Ga naar content

CekamonSaws zoekt per direct een assemblage medewerker!

Ben jij een aanpakker, houd je van uitdaging en wil je van betekenis zijn binnen een klein bedrijf? Dan is CekamonSaws de juiste plek voor jou!

Over CekamonSaws

CekamonSaws ontwikkeld machines en installaties voor het sorteren, repareren, demonteren en produceren van houten pallets. Kort gezegd houden wij ons bezig met pallet recycling systemen.

Tevens bouwen we transportsystemen en equipment voor het laden en lossen van containers. Alle machines en installaties worden op maat gemaakt bij onze productieafdeling in Ermelo. Als assemblage medewerker ben jij de sleutelfiguur die deze machines samenbouwt.

Heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn er naast monteren en assembleren genoeg ontwikkelmogelijkheden op het gebied van elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Over de functie

Je komt te werken op de productieafdeling in Ermelo. In samenwerking met een dynamisch team bouw je de nieuwe machines samen. Dit is afwisselend werk met o.a. hydrauliek, elektra en pneumatiek. Wij vinden het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en oog voor detail hebt, maar ook bijdraagt aan verbeteringen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een nauwkeurige werkhouding
  • Een flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit)

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime werkplek;
  • Pensioenopbouw;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
  • Salaris conform CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Benieuwd?

Solliciteer of kom langs en ervaar of dit de afwisselende werkplek is die jij zoekt. Ons telefoonnummer is 0341 55 00 38 en ons e-mailadres: info@cekamonsaws.nl. Ook voor informatie kun je contact opnemen via deze kanalen.