Cekamon Endsaw

Cekamon Endsaw: voor het afkorten van gebruikte planken met resten van spijkers
 
De Cekamon Endsaw, voor het zagen van gebruikte planken, heeft CekamonSaws speciaal ontwikkeld om direct achter de PalletSaw te plaatsen, zodat u met één persoon kunt demonteren en met één persoon kunt afkorten.
 
Het werken met de Endsaw is heel eenvoudig. De planken (en balken) legt u tegen één van de vijf vooraf ingestelde nokken aan. Deze makkelijk in te stellen aanlegpunten bepalen de te zagen lengte. De planken en balken worden door meenemers op de kettingen naar de cirkel-zaag gevoerd en afgezaagd op de gewenste lengte.
 
U hoeft niet te letten op de spijkers die nog in het hout zitten. Cekamon heeft de Endsaw uitgerust met cirkelzagen die speciaal voor dit doel ontworpen zijn. De snelheid van zagen kunt u traploos instellen met een frequentieregelaar.
 
Aan het einde van de machine staat het sorteerrek. Op dit rek vallen de verschillende lengtes separaat in de opvangbak onder het rek.
 
Download Cekamon Endsaw folder
Meer weten over de Cekamon Endsaw? Download hier onze folder met alle specificaties en mogelijk opties van de Cekamon Endsaw in PDF vorm.
 
Bel voor een offerte of demonstratie:0341-550038 of vul het contactformulier in!